THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, December 26, 2010

~MY INterVieW~

erm...
luckily my interview ditemani oleh sorg akak ni...
thanks a lot akak..=)
setie nye die menanti sehingga sy tamat interview...
ok, sesampainyer di pjbt MARA...
terus amik pas pelawat la plak then naik tingkat 12 k...
pastu tgk dah gamai pon org dok isi borang ape ntah..
kate start kol 10.30 but then smpai kol 9.30 dah start pon..
nasib la aku no.7 so kene tunggu la gak..
nebesh xleh nak kate la kan..
tanye akak2 yg dah lepas ni ape soalan die tanye sume...
kebanyakan mereka adalah kakak only me yg mude kot..hehehe

bile dipanggil siti nur** huda...
mcm paper jer, eje name pon slh sabor jer la..
then masok la ade 3 org panel...
all of them are women n ask the question in english..
ok, masok2 die soh introduce yourself..
x smpat nak abish terus die tanye..
"oh, u pendidikan perakaunan yer?"
"u Mane dulu???"
then i answer all the questions with smiley...hehe
diorang mcm sgt excited maybe becoz only me take education in accounting becoz yg lain sume pior accounting..
then diorang tanye gak what is the difference between education in accounting n accounting..
so bla...bla...bla...
then sorg panel ni tanye lagi..
if your student comes late what should u do..
then jwbla..bla...bla..bla...
lastly die tanyer if kami letakkan kat MRSM mukah nak x???
fuh~ kenela jwb boleh gak even dlm hati xmau...huhuhu
die kate x takot ker, (mau x takot, kat srwk kot)..
tapi jwb gak la, sy sedia hadapi cabaran..haaha
then tanye lagi, dah kawin ker belom??? jwbla x kawin lagi...
dahtu awk x nak kawin ker???
xpe2, nanti sy letakkan gamai calon2 mude lelaki kat ngan awk skali nak??
hehehe, apo lagi boleh la kobar puan letak yg hensem2 ckit erk..
gediks jer kan...
hehehe, last ckp thanks kat diorang n kuarla...
say good lucks to other candidates n turun cepat..hehehe ade rencane plak pasni...

smpai jer kat bwh cari akak 2 cepat then akak 2 mule la ajak jalan2..
hehehe, mcm2 nak dibelinyer...
dari tudung, kerongsang, kain ela, inner...sumer nak diboli..
kalo ade rm500 maunyer sume abish gak ni...
tapi happy sesangat dpt jalan ngan akak ni..
die tau jalan, so main ikot jer la mane die g..hehehe

1 comments:

i z z a t i said...

smge kejayaan sentiase bersame mu..;)

**gatai nOoo!! nie bile nk kawen nie?? hehehe