THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, May 6, 2011

~Kursus Di Hotel Grand Continental, Kuantan~

huhu...1st kursus yg jauh yer..
tapi alhamdulillah berjaye ku tempuh seorang diri..
x lah sorg diri sgt, my family yg anta pada 2 Mei ari 2...
thanks a lot to them...
so sesampainyer di sane check in hotel..
beshnyer 4 hari tido sane, hehe but kene beringat gakk
aku ni xleh sejuk sgt kang mule la dtg seseme..
so prepare la awal2 beli ubat seseme..
tapi alhamdullilah smpai ke sudah x lah seseme sgt pon, hehehe

axtually aku dilatih on how to be a coach 4 bola jaring
bayangkan dari 0 but at the end i can get many things new..
aku tahu paraturan asas, strategi permainan n so on..
sebelum ni main blasah jer nak main xde strategi pe pon..
but after this nak main n ajar budak2 kene ade strategi baru la bole meanang..
even sblum ni ade bwk budak MSSD ke pertandingan bola jaring..
but x bnyk yg aku tahu..
pasni leh la jadi coach ok diorg erk..hehehe

dari gerak kaki, hantaran bola, saiz padang n bola, kecederaan yg dialami...
ha sebut pasal kecederaan ni..
gasenyer akulah peserte paling banyak menerima kecederaan...
mule2 terseliuh kaki kanan, then kaki kiri...
balikhotel tuam pakai ais...
esoknyer main lagi bola terseliuh balik kaki kanan..
then main lagi tngan plak bengkak salah time bola...
fulamak memang terbaik la..
kalah student main kalo mcm ni..hehe bese la baru2 lagi kan...
coach kene la mantapkan diri dulu
pasni ade pertndingan bola jaring antara student ngan cikgu sempena hari guru..
fuh, memang sngt bersemangat yer nak main...
nantikan kehadiran cikgu kamu ni...hahahaha

=P

0 comments: